Vandàlic Van

“Els vàndals foren un poble del centre d’Europa, un dels pobles indoeuropeus de família germànica, que habitaven les regions riberenques de la mar Bàltica (en la zona de les actuals Alemanya i Polònia). A començaments del segle v, travessà la Gàl·lia i la península Ibèrica, s’instal·là breument a la vall del Guadalquivir, passà l’estret de Gibraltar i, comandat per Genseric, creà el regne vàndal al nord d’Àfrica, centrat a l’actual Tunísia, i que finalment fou destruït pels romans d’Orient el 534.” Vàndals. Viquipèdia, l’Enciclopèdia Lliure, 2020.

El Vandàlic va ser la llengua dels Vàndals. És d’aquí d’on neix el nom de “Vandàlic Van”. Inspirat en un poble nòmada que va recòrrer Europa de nord a sud, portant casa seva a les espatlles, adaptant-se i establint-se a diferents indrets de la geografía europea.

És amb aquesta idea que neix aquest projecte, format per tres models de furgonetes camper de diferents tamanys i prestacions, amb acabats fets a mida, dissenyades per separat i amb tots els detalls cuidats al màxim. A Vandàlic Van volem que les feu casa vostra per uns dies, que les disfruteu, que les feu córrer i recórrer tots i cada un dels indrets que us siguin d’interès.

Totes les nostres Vans porten el necessari i imprescindible inclòs en el preu per gaudir d’uns dies de desconnexió, sense límit de quilòmetres ni lletra petita. Volem que hi viatgeu amb total tranquil·litat, disfrutant de l’experiència i connectant amb l’entorn. Sempre disposareu d’un número de telèfon per resoldre tots els dubtes o problemes que us pugueu trobar durant el viatge.

Vandàlic Van vol ser un projecte compromès, tant a nivell social com a nivell mediambiental, entenent que l’activitat que desenvolupem no està excempta de la problemàtica inherent al ús de vehicles de combustió i, a més, creiem fermament amb la necessitat que totes les empreses tinguin una vessant social, implicada amb el teixit associatiu i creant xarxes de col·laboració i ajuda. És per això que cooperem activament amb entitats com Fundació Arrels i OSMON.

Totes les nostres furgonetes han estat equipades, sempre que ens ha estat possible, amb producte local i de proximitat, prescindint de grans superfícies i/o empreses multimarca.

No dubteu en esriure’ns per a qualsevol dubte, suggerència o queixa que tingueu al correu info@vandalicvan.com!

Equip Vandàlic Van

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Xavier – 648630512

Xavier – 648630512

Título

online