Nosaltres

Darrere de Vandàlic Van hi ha un projecte petit i familiar, amb la voluntat d’oferir un servei proper, amb garanties, de qualitat i socialment compromès. És per això que, entre altres coses, gran part de l’equipament que trobareu a les nostres furgonetes és de proximitat, comprat a petites i mitjanes empreses locals, col·laborant així amb iniciatives i projectes a petita escala. 

Viatjar és una part molt important de les nostres vides, i és per això que amb els anys hem anat descobrint i compartint experiències, maneres de viure i diferents filosofies de fer-ho. A distàncies curtes hem estat i som grans amants del Càmping en tots els seus formats i variants. Hem format part del món campista des que érem ben petits.

És d’aquí d’on sorgeix el nostre interès pel món Camper, i és aleshores quan realitzem diferents viatges per la geografia europea amb aquest mitjà, amb la qual cosa descobrim les peculiaritats i la filosofia associada a aquesta forma de viatjar: llibertat absoluta, proximitat amb l’entorn, autonomia i ritme vital tranquil i pausat.

Aquestes són les raons que ens van empènyer a iniciar aquest projecte i, és també per tot això, que hi posarem totes les ganes i il·lusió per tirar-lo endavant. Les nostres furgos han estat pensades per oferir el màxim espai i confort, primant la comoditat a la quantitat. És per això que per ara no disposem de furgonetes gran volum amb 4 places. Pròximament n’esperem incorporar una.

Esperem que les feu córrer per mar i muntanya, planes i boscos, països veïns i llunyans, i per allà on us portin la imaginació i les ganes de descobrir món!

Equip Vandàlic Van

Vandàlic Van

“Els vàndals foren un poble del centre d’Europa, un dels pobles indoeuropeus de família germànica, que habitaven les regions riberenques de la mar Bàltica (en la zona de les actuals Alemanya i Polònia). A començaments del segle V, travessà la Gàl·lia i la península Ibèrica, s’instal·là breument a la vall del Guadalquivir, passà l’estret de Gibraltar i, comandat per Genseric, creà el regne vàndal al nord d’Àfrica, centrat a l’actual Tunísia, i que finalment fou destruït pels romans d’Orient el 534.” Vàndals. Viquipèdia, l’Enciclopèdia Lliure, 2020.

El Vandàlic va ser la llengua dels Vàndals. És d’aquí d’on neix el nom de “Vandàlic Van”. Inspirat en un poble nòmada que va recòrrer Europa de nord a sud, portant casa seva a les espatlles, adaptant-se i establint-se a diferents indrets de la geografía europea.

És amb aquesta idea que neix aquest projecte, format per quatre models de furgonetes camper de diferents tamanys i prestacions, amb acabats fets a mida, dissenyades per separat i amb tots els detalls cuidats al màxim. A Vandàlic Van volem que les feu casa vostra per uns dies, que les disfruteu, que les feu córrer i recórrer tots i cada un dels indrets que us siguin d’interès.

Totes les nostres Vans porten el necessari i imprescindible inclòs en el preu per gaudir d’uns dies de desconnexió, sense límit de quilòmetres ni lletra petita. Volem que hi viatgeu amb total tranquil·litat, disfrutant de l’experiència i connectant amb l’entorn. Sempre disposareu d’un número de telèfon per resoldre tots els dubtes o problemes que us pugueu trobar durant el viatge.

Vandàlic Van vol ser un projecte compromès, tant a nivell social com a nivell mediambiental, entenent que l’activitat que desenvolupem no està excempta de la problemàtica inherent al ús de vehicles de combustió i, a més, creiem fermament amb la necessitat que totes les empreses tinguin una vessant social, implicada amb el teixit associatiu i creant xarxes de col·laboració i ajuda. És per això que col·laborem amb entitats com Fundació Arrels i l’Escola de Pastors de Catalunya.

Totes les nostres furgonetes han estat equipades, sempre que ens ha estat possible, amb producte local i de proximitat, prescindint de grans superfícies i/o empreses multimarca.

No dubteu en escriure’ns per a qualsevol dubte, suggerència o queixa que tingueu al correu info@vandalicvan.com!

Vandàlic Van