Mesures per COVID-19

Vivim uns dies de molta complexitat en l’àmbit sanitari, social i humà. La situació provocada per la pandèmia del virus COVID-19 ens ha obligat a repensar la manera de viure, relacionar-nos i, de retruc, a replantejar-nos com ens relacionem amb l’entorn i el medi que ens envolta. Coses que, només fa uns mesos, teníem del tot assumides i automatitzades. Des d’aquí volem enviar un agraïment molt sincer a les milers de sanitàries, netejadores i treballadores de tots els serveis mínims establerts durant aquesta llarga etapa de confinament. I, també, el més sincer record per a totes les persones que s’ha endut aquest virus, al que s’ha sumat la incompetència d’un Estat que no ha estat a l’altura del moment, així com per a totes les familiars, amigues i conegudes dels milers de morts que s’han succeït les darreres setmanes i, en especial, als nostres avis i àvies. 

A Vandàlic Van estem molt pendents de com evoluciona la pandèmia i de totes aquelles mesures que les autoritats sanitàries recomanen en cada moment. Ens estrenem en un context ben difícil, però no per això deixarem d’oferir un servei amb totes les garanties. És per això que, per a totes les nostres furgonetes, i després de cada lloguer, aplicarem les següents mesures higièniques:

  • Neteja de terra i mobiliari amb desinfectants
  • Neteja de tots els utensilis i vaixella
  • Neteja i desinfecció de la cabina i instruments
  • Neteja i desinfecció de matalassos i sofàs
  • Desinfecció professional mitjançant tractament amb Ozó

A més, oferim cancel·lació amb reemborsament total i sense càrreg per motius derivats del COVID-19 (restriccions de moviment, malaltia per COVID-19, etc.).

Amb això volem oferir als nostres clients una total garantia que viatjar amb les nostres furgonetes serà del tot segur. Us volem animar a provar-les i a gaudir d’unes vacances diferents, no només per la situació que vivim sinó perquè, malauradament, serà un estiu que no oblidarem mai.

Molta força. Ens en sortirem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Xavier – 648630512

Xavier – 648630512

Título

online