A Vandàlic Van treballem exclusivament online. No disposem de local o espai físic. És per això que oferim un lloc a Barcelona de recollida/devolució sense cost afegit i inclòs en el preu del lloguer.

BARCELONA GLÒRIES

Carrer de Badajoz nº168. Mapa: https://cutt.ly/ptBQTF3

Pàrquing BSM (Barcelona Serveis Municipals)

Com arribar-hi

 • Línia Vermella (L1): Clot-Aragó, 5min a peu.
 • Línia Vermella (L1): Glòries, 5min a peu.
 • Línia Lila (L2): Encants, 10min a peu.

A part del punt d’entrega/devolució gratuït, oferim servei d’entrega/devolució a domicili. Les tarifes son les següents per Barcelona Ciutat:

 • Entrega o Devolució a domicili: 25€
 • Entrega i Devolució a domicili: 50€

Fora de Barcelona ciutat oferim entregues a:

 • Aeroport de Barcelona Josep Tarradelles: Entrega o Devolució 45€ / Entrega i Devolució 90€.
 • Aeroport Girona, Tarragona o Lleida: Entrega o Devolució 90€ / Entrega i Devolució 180€. (NOMÉS DISPONIBLE EN TEMPORADA BAIXA I SEGONS DISPONIBILITAT).

Per entregues i devolucions a qualsevol altra lloc, poseu-vos en contacte mitjançant el correu electrònic info@vandalicvan.com i us farem un pressupost ajustat (NOMÉS DISPONIBLE EN TEMPORADA BAIXA I SEGONS DISPONIBILITAT).

Treballem exclusivament per internet i per tant no tenim un espai o local físic on rebre els clients. Pots fer servir tots els canals que oferim al nostre web pero posar-te en contacte amb nosaltres i resoldre tots aquells dubtes que puguin sorgir.

Al nostre web trobaràs tots els detalls de les nostres Vans, amb fotografíes, característiques, etc. De totes maneres, si vols veure qualsevol de les nostres furgonetes es pot concertar una cita prèvia al nostre punt de recollida/devolució gratuït. Pots fer-ho a travès de qualsevol dels canals d’atenció al client que t’oferim. Estarem encantats d’ensenyar-te les nostres Vans!

La pots realitzar a través del nostre web, omplint el formulari i seguint tots els pasos. Per confirmar la reserva, caldrà fer un pagament del 50% del total. El 50% restant s’abonarà mitjançant tarjeta de crèdit o dèbit al moment de la recollida de la Camper. També es pot fer el pagament en efectiu (preguem portin l’import exacte). Si es vol fer una reserva de menys de dues nits, pel mateix dia o pel dia següent, caldrà posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic info@vandàlicvan.com o trucant al +34 648 63 05 12.

Al moment de recollir la furgoneta, caldrà abonar una fiança mitjançant targeta de crèdit (cal assegurar-se que el límit de crèdit de la targeta permet abonar la quantitat requerida. Aquesta fiança no es cobra, només es bloqueja), que dependrà de la modalitat d’assegurança contractada. Aquesta fiança es desbloquejarà automàticament al finalitzar el contracte de lloguer en cas de no haver-se ocasionat cap sinistre ni desperfecte per mal ús o negligència tant a l’interior com a l’exterior de la furgoneta.

Assegurança BÀSICA: està inclosa en el preu del lloguer. No te cost addicional. La fiança a dipositar és de 600€.

Assegurança PLUS: te un cost de 20€/nit. Conductors addicionals il·limitats. La fiança a dipositar és només de 300€.

Podràs circular per a tots aquells països que figuren a la Carta Verda. Son els països on cobreix l’assegurança del vehicle.

Un cop realitzada i confirmada la reserva, caldrà enviar una còpia del DNI en vigor i del Carnet de Conduir al correu electrònic que us facilitarem. El dia de recollida de la furgoneta, haureu de portar la documentació original, així com una targeta de crèdit per a bloquejar la fiança.

Tenir 25 anys o més complerts en el moment de recollir la furgoneta i 2 anys o més d’antiguitat del Carnet de Conduir.

En tots els lloguers tindràs inclòs el Pack Vandàlic Van: vaixella, utensilis cuina, taula, cadires, cadireta de nadó NO isofix (si se sol·licita), cuina amb cartutxos (2unitats) o bombona (1unitat) segons el model, tendal, kit de neteja (sabó rentavaixelles, baieta, fregall, paper higiènic, bosses escombraries) i allargador corrent exterior 30m (si se sol·licita). També inclou l’assegurança BÀSIC a tot risc amb franquícia de 600€ i atenció 24/7 durant tot el viatge.

En totes les furgonetes Vandàlic podràs ampliar o completar l’experiència mitjançant els extres detallats a continuació:

Accessoris extra*

PVP

Serveis extra

PVP

Ampolla Gas

4€

Entrega avançada (10h a 16h)

25€

Barbacoa BIO

15€

Devolució tardana (18h a 22h)

25€

Cadenes de Neu

20€

Devolució Nocturna (22h a 24h)

45€

WC portàtil + químics

10€/nit

Neteja Integral

50€

Hamaca

10€

 

Porta esquís

30€

Cuina Campingaz Extra + 2 cartutxos

10€

Roba de llit

10€

* Els accessoris poden variar segons el model de Camper i estaran sempre subjectes a disponibilitat.

A Vandàlic Van apliquem lloguer per nits, no per dies. El mínim de nits en temporada Baixa, Mitja i Alta és de dues nits. En temporada Especial (Agost), el mínim son quatre nits.

Totes les nostres Camper estàn cobertes per una assegurança a tot risc que inclou assistència en carretera en tots els països inclosos a la Carta Verda. En cas de trobar-te amb una averia o si s’encèn qualsevol pilot d’emergència i/o advertència al panell de control, caldrà posar-se en contacte immediat (WhatsApp o Trucada) amb Vandàlic Van mitjançant el telèfon +34 648 63 05 12. Nosaltres t’indicarem els passos a seguir i et donarem tot el suport necessari en cada moment.

Sí, però només en vehicles específics i sempre en funció de la seva disponibilitat. També demanem cura amb el mobiliari, sofàs i llits. Al retornar la furgoneta es comprovarà que no hi hagi restes de pèl ni olors. Vandàlic Van no es farà responsable de possibles sancions derivades de no portar el teu amic/amiga en les condicions necessàries. Es demana portar protectors per seients i llits. Com a norma general, està permès, per raons d’espai i comoditat:

 • SARAGATA: 1 animal de talla petita o mitjana.
 • KOLKHOZ: 2 animals de talla petita o 1 de talla mitjana o 1 de talla gran.
 • BULLANGA: 1 animal de talla gran o 2 de talla mitjana.

No. Queda completament prohibit encendre veles o fumar dins dels vehicles.

Els horaris “Estàndard” inclosos en el preu de la reserva son els següents:

 • Recollida de 16h a 20h
 • Devolució fins a les 18h

Si es volen ampliar aquests horaris, podeu contractar la Entrega Avançada (de 10h a 16h) per 25€; la Devolució Tardana (de 18h a 22h) per 25€; o la Devolució Nocturna (de 22h a 24h) per 45€ en el moment de fer la reserva.

En el moment d’entregar-te la teva Camper, l’encarregat de fer-ho t’ensenyarà al detall totes les característiques de la teva furgoneta, així com tot allò necessari per poder gaudir d’unes vacances sense complicacions i et farà entrega del joc de claus. A més, totes les nostres Vans tenen un manual d’ús on podràs consultar, en qualsevol moment, tots els dubtes de funcionament del vehicle que et puguin sorgir. Si malgrat això no te’n surts, podràs trucar al nostre telèfon d’atenció al client en horari d’oficina (10h a 17h) o bé, mitjançant un missatge de WhatsApp, fora d’aquest horari.

La furgoneta s’ha de tornar amb el mateix nivell de gasolina que hi havia en el moment de la entrega. El dipòsit d’aigües residuals s’ha de buidar, així com també l’WC portàtil si aquest s’ha llogat. En el cas de no retornar el vehicle en el mateix estat que se’t va entregar, es realitzaran els següents càrrecs addicionals: sense neteja exterior: 30€. Sense neteja interior: 40€. Olor de tabac: 150€. Taques a la tapisseria: 50€. Utilitzar WC químic i retornar-lo brut: 70€. Olor o pèls de mascota: 100€. Si es desitja es pot contractar el servei de neteja integral, per valor de 50 €, que trobarà en l’apartat de “Serveis”. Aquest servei haurà de ser contractat i pagat en el moment de realitzar la reserva i no inclou la vaixella ni els utensilis de cuina.

No t’espantis! Entenem que tornar la furgo impecablement neta és complicat. Només et demanem que la tornis com t’agradaria trobar-la. Nosaltres desprès de cada lloguer les repassem tant per dins com per fora i les desinfectem amb Ozó. Els preus mencionats més amunt s’aplicaràn només en casos greus i flagrants.

En el cas que decideixis cancel·lar la teva reserva, s’aplicaràn les següents taxes: 

– Si es comunica abans de 30 dies de l’inici del lloguer, s’abonarà el 100% de l’import pagat.

– Si es comunica entre 30 i 16 dies abans de l’inici del lloguer, s’abonarà el 50% de l’import pagat.

– Si es comunica amb menys de 16 dies abans de l’inici del lloguer, no es retornaran els diners.

Recordem, però, que és possible canviar les dates de lloguer una única vegada. Perquè sigui vàlid, cal avisar del canvi, com a mínim, amb 25 dies d’antelació. Cal informar de la nova data escollida en el moment del canvi i aquesta ha d’estar dins dels 12 mesos següents comptant des del primer dia del lloguer original. Aquest servei estarà subjecte a disponibilitat del vehicle per a la nova data seleccionada.