Les nostres Campers

Busca entre els nostres tres models i troba la que més s’adapti a tu. Regala’t una escapada diferent amb Vandàlic Van i descobreix l’experiència de viatjar amb Camper!

S'estan mostrant 4 resultats

2

Nevera 50L

Calefacció

Aigua 40L

Cuina

Dutxa

Cosina dels models Kolkhoz i Xamba, una Volkswagen T6.1, amb una distribució diferent, imitant el millor de la clàssica Califòrnia, però millor (sense sostre elevable). Ideal per a dues persones, amb un saló ampli, calefacció estacionària Webasto, sofà/llit, seient copilot giratori, nevera de compressor amb congelador, tendal, pica, dipòsit aigües netes, connexió a corrent exterior, ports USB, endoll a 220V, llums LED, taula in/out, portó, espai d’emmagatzematge, placa solar…una furgoneta ideal per les teves escapades! Reserva ja la nostra Camper Búnquer!

2

Nevera

Aigua 57L

Cuina

Calefacció

Dutxa

Com la seva germana Kolkhoz, es tracta d’una Volkswagen T6.1 ideal per a viatjar 3 persones i dormir 2 adults o, fins i tot, 2 adults i un infant (veure mesures del llit). NO sostre elevable. Compta amb nevera de compressor, congelador, espai d’emmagatzematge, placa solar, endolls 220V, ports USB, bateria auxiliar, pica, llums LED, taula in/out, calefacció estacionària, presa corrent exterior, tendal, etc. Els acabats de fusta i bambú li donen un caràcter inigualable! Mesures del llit: 185cm x 132cm. Entra i reserva la nostra camper més nova!

2

Nevera

Aigua 57L

Cuina

Calefacció

Dutxa

La clàssica Volkswagen per als fidels amants de les escapades amb Camper. Últim model T6.1. No podia faltar a la nostra col·lecció una furgoneta camper amb l’espai ideal per a 2 persones (NO sostre elevable). Els acabats en fusta li confereixen una calidesa única i inclou tot el necessari per passar uns dies de ruta!  Dutxa exterior (no climatitzada), nevera, congelador, pica, placa solar, calefacció estacionària i gran espai d’emmagatzematge! Mesures del llit: 186cm x 115cm. Lloga ara la nostra furgoneta camper!

4 Adults

Nevera

Aigua 40L

Cuina

Calefacció

Dutxa

La nostra camper tipus Califòrnia amb sostre elevable no podia faltar! Ideal tant per a escapades llargues com per a caps de setmana. Hi poden viatjar i dormir fins a 4 persones adultes, ja que compta amb un llit gran abaix i un segon llit a dalt, gràcies al sostre elevable que incorpora. També disposa de nevera i dutxa exterior, pica, dos fogons, calefacció estacionària, etc. La placa solar que incorpora ens permetrà gaudir de més autonomía! Viu una experiència única i reserva ja la nostra camper tipus Califòrnia! Mesures del llit principal: 190cm x 150cm. Llit sostre: 190cm x 120cm.

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Xavier – 648630512

Xavier – 648630512

Título

online