Apps imprescindibles per viatjar amb Camper!

Avui en dia podem fer ús de les noves tecnologies perquè ens ajudin a optimitzar i a aprofitar al màxim les nostres escapades amb Camper. És per això que us portem un resum de les aplicacions més útils a l’hora de viatjar amb furgo. Aplicacions que us ajudaran a traçar una bona ruta, a trobar els millors llocs on passar la nit, on omplir els dipòsits d’aigua, on fer-se una bona dutxa o a esbrinar quins municipis o localitats són els més amigables amb el món Camper. Mantindrem actualitzat aquest llistat a mesura que vagin apareixent noves i interessants Apps!

Si has creat una App relacionada amb el món Camper, escriu-nos i la publicarem al nostre Blog!

 

Maps.me (Gratuïta. Android i Apple)

Per nosaltres una de les aplicacions més útils. Ens permet portar els mapes de qualsevol indret del món al nostre mòbil sense necessitat de tenir connexió a internet. És veritat que actualment en tots els països de la Comunitat Econòmica Europea el roaming ja no té cap cost, però sí en països com Andorra o Suïssa.  

   

L’App ens geolocalitza i a partir d’aquí ens ofereix la millor ruta en cada moment. Només cal que abans d’emprendre el viatge o aprofitant aquells moments en què tinguem connexió ens descarreguem el mapa o mapes que ens interessin. Això ho fem seleccionant l’àrea geogràfica directament des de l’app o utilitzant el buscador que aquesta incorpora. Ràpid i fàcil.

Un cop tinguem l’App instal·lada i el mapa o mapes descarregats, podrem introduir la ruta que vulguem recórrer seleccionant els punts de sortida i arribada, així com seleccionar si la voldrem fer caminant o amb la nostra furgo. També podrem afegir tots aquells punts d’interès que ens sigui d’utilitat (llocs a visitar, on dormir, etc.).

Enllaç MAPS.ME Android

Enllaç MAPS.ME Apple

 

Park4night (Gratuïta. Android i Apple)

Una altra App molt útil per viatjar amb la nostra Camper. Registrar-se és molt senzill i un cop som dins només cal navegar pel mapa i aquest ens anirà mostrant tots els llocs de pernocta que els diferents membres de la comunitat han anat afegint, ja siguin gratuïts, de pagament, àrees de descans, càmpings, etc. Clicant a sobre de cada un d’ells en podreu veure les opinions, característiques, preus, fotos i tota la informació necessària per poder decidir-nos.

   

Ofereix modalitat online i modalitat offline. Només cal que aprofitant la connexió a internet marqueu aquells llocs o àrees que us interessin i aquestes quedaran gravades al mòbil.

També ens permet afegir nous llocs al mapa i crear mapes selectius on apareguin només aquelles àrees que compleixin uns requisits determinats prèviament seleccionats.

Altament recomanable!

Enllaç Park4night Android

Enllaç Park4night Apple

 

Furgoperfectos (Gratuïta. Android i Apple)

Aquesta App és similar a l’anterior, però els llocs que ofereix acostumen a ser molt ben valorats. És un mapa elaborat per la comunitat de furgovw.org, i és altament fiable.

   

Adjunta informació de cada punt referent a si hi ha lavabos, dutxes, preus, característiques, entorn, etc.

També disposa de modalitat offline i et permet descarregar el mapa amb tots els seus punts d’interès.

Molt recomanable!

Enllaç Furgoperfectos Android

Enllaç Furgoperfectos Apple

 

Camper Friendly (Gratuïta. Android i Apple)

Pràctica App acabada de sortir del forn i de proximitat que ens permet navegar pel mapa i veure, municipi per municipi, quines són aquelles localitats “Camper Friendly”, és a dir, on els visitants amb Camper són benvinguts i on es fomenta el turisme itinerant. Això vol dir que ofereixen àrees d’estacionament, serveis, zona d’acampada o que no incompleixen la llei de pernocta multant a aquells vehicles ben estacionats, entre d’altres.

   

També ens indica aquells municipis que no tenen instal·lacions específiques per aquest tipus de turisme i des de l’aplicació mateix ens permet omplir un formulari on afegir localitats Camper Friendly.

Molt útil i recomanable per fer comunitat i crear consciència Camper Friendly!

Enllaç Camper Friendly Android

Enllaç Camper Friendly Apple

 

BeVanLifer (Gratuïta. Android i qualsevol Navegador)

Busques una App “tot en un” relacionada amb el món Camper? Doncs aquesta nova App acabada d’estrenar i feta amb moltes ganes i passió, arriba per quedar-se. 

   

El seu funcionament és molt senzill: defineixes una àrea de búsqueda i t’apareixeràn, segons hagis seleccionat al filtre, tots els tallers de camperització, asseguradores, àrees i càmpings, botigues d’accessoris, homologadors, venda i lloguer de furgos, etc. Tot a la mateixa App i en el mateix mapa! 

A més, podràs omplir un formulari per afegir més localitzacions que puguin resultar interessants per la comunitat Camper! 

Una App imprescindible! Disposa d’App per Android, però s’hi pot accedir des de qualsevol dispositiu mitjançant aquest enllaç: Bevanlifer per navegador

Enllaç Bevanlifer Android

 

Closca Water (Gratuïta. Android i Apple)

Aquesta App és molt senzilla. Només cal que et registris i accediràs al mapa on podràs veure tots aquells punts d’aigua potable que es troben al teu voltant. També tens l’opció d’afegir-ne si ho creus oportú. 

   

No et quedis sense aigua a ple estiu!

Enllaç Closca Android

Enllaç Closca Apple

 

Fuel Flash (Gratuïta. Android. Per a Apple hi ha l’App Fuel-For-Less, de característiques molt similars)

Aquesta App ens permet saber quines benzineres tenim a prop i te les ordena per preu, de menor a major. L’aplicació ens geolocalitza (també podem indicar-li a quin lloc volem que ens realitzi la cerca) i nosaltres indiquem en quin radi de Km volem cercar la benzinera. Així de fàcil.

   

Recomanable, ja que hi pot haver diferències importants entre unes benzineres i altres, la qual cosa permet estalviar-nos uns quants euros.

Enllaç Fuel Flash Android

Enllaç Fuel For Less Apple

 

Rain Alarm (Ofereix versió gratuïta. Android i Apple)

Aquesta App ens permet saber en temps real a on està plovent i veure la tendència i intensitat de la precipitació.

   

Ofereix versió de pagament si volem augmentar-ne les prestacions tot i que amb la versió gratuïta és suficient per saber si ens mullarem o no.

Enllaç Rain Alarm Android

Enllaç Rain Alarm Apple

 

Aquest article s’anirà actualitzant a mesura que vagin apareixen noves i millors aplicacions! Si en trobes a faltar alguna només cal que ens escriguis o ens deixis un comentari al Blog!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Start a Conversation

Hi! Click one of our member below to chat on Whatsapp

Xavier – 648630512

Xavier – 648630512

Título

online